Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

27-01-08

Eastern Promises : ElaN en Viggo samen onder stoom

d1dc4a28e54fd251f22c4d951391fe3c.jpgVorige week stuurden de gebroeders Coen in No Country For Old Men een killer op pad met een zuurstofgeweer ! Ironischer kan niet, al komt de nieuwe van David Cronenbergh aardig in de buurt. Eastern Promises vertelt het verhaal van een Russische gangster die hogerop wil in de Russische maffia in Londen.

Hoofdrol is voor Viggo Mortensen die te maken krijgt met een baas die gevoelens heeft voor hem. U zou voor minder stoom willen aflaten in de plaatselijke sauna. De sauna-scène met Viggo in zijn getatoeëerde uppie, is overigens één van de hoogtepunten in Eastern Promises. Vrouwen zouden hun rechterarm ervoor over hebben om samen met Viggo het stoombad te delen. Helaas krijgt onze onfortuinlijke held te maken met 2 mannelijke sujetten die hem willen fileren als een forel. Een sauna, ontspannend ? Forget about it !

ElaN Filmavonden brengt Eastern Promises op maandagavond 28 januari in TheRoxyTheatre in Koersel. Net als Viggo blijft de filmclub overigens onder stoom want het februari-programma van de volgende weken ziet er meer dan veelbelovend uit.

Op 4 februari is er de avant-première van In The Valley of Elah. Een week later tonen we de anti-biopic I'm Not There over Bob Dylan. Op 18 februari is er dan een blind date (de ElaN-versie van een Sneak Preview). Februari wordt afgesloten met Auf Der Anderen Seite van Fatih Akin, de maker van Gegen Die Wand.

Hoeft het nog gezegd dat u allen welkom bent? En we zijn genadig. Vrouwen zonder rechterarm krijgen korting.

 

 

De commentaren zijn gesloten.