Blogs cinebel.be
cinebel.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

01-11-07

Misdaad loont

7d9e124e283f799ba216c70138aad3d3.jpgDinsdag 30 oktober was het drummen geblazen aan de ingang van TheRoxyTheatre in Koersel. Vertaalbureau ElaN Languages – en tevens broodheer van filmclub ElaN Filmavonden - had om en bij de 400 klanten uitgenodigd voor de Limburgse wereldpremière van de film Vermist. Een fijn feestje was het gevolg. Er vloeide meer champagne dan Koen De Bouw charmes heeft. Dit alles in het knusse kader van TheRoxyTheatre, tot nader order nog steeds de gezelligste wijkbioscoop van Limburg en omstreken.

ElaN Languages organiseerde niet alleen deze première maar investeerde ook. Via de tax shelter-regeling stopte het vertaalbureau de Vermist-producenten een pak centen toe wat Wim Vanschooren van ElaN deed besluiten : « Misdaad loont. We investeren niet alleen in een politiefilm. Het geïnvesteerde bedrag lijkt ook nog fiscaal aftrekbaar te zijn. »

ElaN en TheRoxyTheatre kondigden overigens alweer een nieuw initiatief aan. Bedrijven krijgen voortaan de kans om zelf hun avant-première te organiseren. Het goede voorbeeld kregen ze al. Alle info op www.avantpremieres.be.


Al bij al dus een geslaagde avond, daar in Koersel. Bon, genoeg getetterd, ga naar de galerij voor de exclusieve foto’s !

De commentaren zijn gesloten.